Χάσανε την… μπάλα στην ΑΕΚ: Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τους φταίει ο Ολυμπιακός

Χάσανε την… μπάλα στην ΑΕΚ: Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τους φταίει ο Ολυμπιακός

Όλη η Ελλάδα μιλάει για την τραγική διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ, όμως στην Ένωση φταίει ξανά ο Ολυμπιακός...

Την ώρα που όλη η Ελλάδα μιλάει για την τραγική διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην ΑΕΚ έχουν το μυαλό τους αλλού.

Συγκεκριμένα, στο στρατόπεδο της Ένωσης φαίνεται πως βλέπουν τον Ολυμπιακό και στον… ύπνο τους για τη διαιτησία του Μαυροβούνιου και τα παράπονα του Παναθηναϊκού, λες και οι ερυθρόλευκοι έχουν τον ρόλο του Στιβ Μπένετ.

Λίγες ώρες μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Αγιά Σοφιά, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, έκανε αναφορά στους Πειραιώτες.

Άπαντες είδαν τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Νταμπράνοβιτς και το team του, αλλά στην ΑΕΚ επιλέγουν να μπλέξουν στο αφήγημά τους τον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για το χθεσινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός:

«Οι δύο πιο κανονικοί τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφωνούν πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην φάση του Χατζισαφί. Και φυσικά δεν υπάρχει.

Ο ένας από τους δύο λέει πως δεν υπάρχει κάρτα στο χέρι του Άμραμπατ. Στην πραγματικότητα λοιπόν μένει αυτή ως η μόνη συζητήσιμη απόφαση από αυτές στις οποίες πάνε να μας βγάλουν ευνοημένους. Σε ματς που χωρίς χρήση VAR άλλαξε απόφαση ο διαιτητής για πέναλτι υπέρ μας. Από την κατηγορία των πέναλτι που έχουν δοθεί με την σέσουλα μέσω VAR φέτος υπέρ των αντιπάλων μας.

Παρόλα αυτά και τα πρωτοσέλιδα σήμερα, ποικίλης προελεύσεως μάλιστα, μας θέλουν σούπερ ευνοημένους. Οι ίδιοι που είδαν μια χαρά τον Καμπάκοφ, δεν παρατήρησαν τίποτα περίεργο με τον Νορβηγό στην Τούμπα και πάει λέγοντας…

Μια που το έφερε η κουβέντα πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι, αλλά δεν ήταν αυτό στον Χατζισαφί στη φάση του πρώτου από τα δύο πέναλτι – φαντάσματα στην Λεωφόρο.

Τέλος, το γεγονός πως σύσσωμη η επικοινωνία του ΟΣΦΠ υπηρετεί το αφήγημα για εύνοια της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα λέει όλα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ