Σαν σήμερα: Η ιστορική 6άρα του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ (vid)

Σαν σήμερα: Η ιστορική 6άρα του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ (vid)

Σαν σήμερα στις 20 Μαρτίου του 2011 ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε διέσυρε με 6-0 την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης», σε ένα ατελείωτο ερυθρόλευκο πάρτι.

Το ημερολόγιο έδειχνε 20 Μαρτίου του 2011. Ο Ολυμπιακός υποδεχόταν την ΑΕΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης» σε ένα ματς που έμελλε να μείνει στην ιστορία. Και αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισαν να στήσουν ένα πάρτι με καλεσμένη την «Ένωση».

Ο κόσμος έδινε τον παλμό, το πάθος ξεχείλιζε και οι παίκτες του Ολυμπιακού… χόρευαν πάνω στο χορτάρι, κόντρα στους ανήμπορους να αντιδράσουν φιλοξενούμενους. Ο φωτεινός πίνακας στο τέλος της βραδιάς φώτιζε το εκωφαντικό 6-0 το οποίο γράφτηκε στην ιστορία.

Η αρμάδα του Βαλβέρδε η οποία πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει σε ντέρμπι, είχε ξεκινήσει με το μαχαίρι στα δόντια το ματς, αφού μόλις στο 7′ το σκορ ήταν 2-0 με γκολ από Τζιμπούρ και Μέλμπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη δικαίωση του Μαρινάκη: Ο Μπένετ διαλύει το πρωτάθλημα!

Πριν το 20λεπτο ο Φουστέρ έκανε το 3-0 ξεγελώντας τον Σάχα, για «ερυθρόλευκο» θρίαμβο. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, Τζιμπούρ, Μιραλάς και Χολέμπας έκαναν το 6-0 σε μία νίκη που έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο στον Ολυμπιακό, με το συγκεκριμένο να είναι το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο από τα 7 συνεχόμενα που κατέκτησαν οι «Πειραιώτες».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (54′ Ουρτάδο), Ριέρα, Μιραλάς (74′ Πάντελιτς), Φουστέρ, Τζεμπούρ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Ντιόπ, Μίτσελ, Καφές, Γκερέιρο (46′ Λυμπερόπουλος), Σκόκο (80΄ Έντερ), Μπαχά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ