«Βόμβες» Σπάθα: «Να μας πουν ποιοι από την ΕΠΟ συνοδεύουν τους ξένους διαιτητές – Όλα τα λάθη ήταν κατά του Παναθηναϊκού»

«Βόμβες» Σπάθα: «Να μας πουν ποιοι από την ΕΠΟ συνοδεύουν τους ξένους διαιτητές – Όλα τα λάθη ήταν κατά του Παναθηναϊκού»

Ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, τόνισε ότι όλα τα λάθη ήταν κατά του τριφυλλιού, ενώ αναφέρθηκε στην ΕΠΟ σχετικά με τους ξένους διαιτητές.

Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην «Opap Arena» και τις τραγικές αποφάσεις από τον διαιτητή και το VAR στην ισοπαλία χωρίς τέρματα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής σχολίασε στο Mega όσα συνέβησαν στο ντέρμπι την Κυριακή και υπογράμμισε ότι έγιναν όλα τα λάθη εις βάρος του τριφυλλιού. Ο Σπάθας δήλωσε πως και του Άμραμπατ είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και του Χατζισαφί του χέρι πέναλτι, ενώ αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο και στην ΕΠΟ για τους ξένους διαιτητές.

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Ηλίας Σπάθας:

Για το φάουλ του Άμραμπατ στον Χουάνκαρ στο 32′: «Ο διαιτητής χάρισε στον Άμραμπατ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Για τη φάση στο 35’ με το χέρι του Χατζησαφί: «Είναι περίπτωση πέναλτι. Το χέρι του αμυνόμενου της ΑΕΚ είναι απλωμένο. Ύποπτο ότι ο VAR δεν τον κάλεσε να ξαναδεί τη φάση.

Για τη φάση στο 43’ όπου με το χέρι του ο Άμραμπατ ανέκοψε την πορεία της μπάλας: «Ενέργησε εσκεμμένα και από πρόθεση. Βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ. Άρα είδε τη φάση. Ύποπτο… Ζητάει την κάρτα ο Άμπραμπατ. Του τη χάρισε ο διαιτητής. Θα ήταν κόκκινη στο 43′. Όλα τα λάθη ήταν κατά του Παναθηναϊκού.Να μας πουν (σ.σ. από την ΕΠΟ) από ποιες ομοσπονδίες ζήτησαν διαιτητές και απάντησαν αρνητικά. Να μας πουν ποιοι συνοδεύουν τους ξένους διαιτητές όταν έρχονται στην Ελλάδα  Είναι πολύ σημαντικό τα πρόσωπα που τους συνοδεύουν από τη στιγμή που έρχονται μέχρι να φύγουν για τη χώρα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ