Σπάθας: «Καμία περίπτωση πέναλτι, τίναξε το ντέρμπι στον αέρα»

Σπάθας: «Καμία περίπτωση πέναλτι, τίναξε το ντέρμπι στον αέρα»

Ξεκάθαρος ο Ηλίας Σπάθας για τη φάση που έβαλε... μπουρλότο στο ντέρμπι αιωνίων και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απίστευτα πράγματα στη Λεωφόρο με τον διαιτητή Κέλετ να τινάζει στον… αέρα το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Με το «έτσι θέλω», ο Δανός ρέφερι στέρησε το τρίποντο από την ομάδα του Μίτσελ, με τον Ηλία Σπάθα να ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρχε καμία παράβαση πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «Σφαγή που δεν έχει προηγούμενο»- «Οργανωμένο έγκλημα»- Έρχεται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο (vid)

Ο παλαίμαχος διαιτητής μίλησε στο MEGA για την φάση που σήκωσε μπόλικη… σκόνη και θύελλα αντιδράσεων από τους «ερυθρολεύκους», υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση του Κέλετ ήταν λανθασμένη.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι», τόνισε ο Ηλίας Σπάθας, ενώ δήλωσε πως ο ρέφερι τίναξε το ντέρμπι στον αέρα με την υπόδειξή του.

Παράλληλα, ανέλυσε την επίμαχη φάση και υποστήριξε ότι η επαφή του Άβιλα με τον Ιωαννίδη είναι μία «φυσιολογική ποδοσφαιρική κίνηση, που συμβαίνει πολλές φορές σε κάθε παιχνίδι».

Πρόσθεσε ότι και ο Ιωαννίδης κάνει επαφή με τον Άβιλα, χρησιμοποιώντας το δεξί του χέρι, ενώ ανέλυσε πως η επαφή του Άβιλα με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού είναι ελαφρά και δεν γίνεται σε επικίνδυνο σημείο, όπως ο λαιμός ή το κεφάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ