Λουτσέσκου: Στην κερκίδα για το παιχνίδι με ΑΕΚ

Λουτσέσκου: Στην κερκίδα για το παιχνίδι με ΑΕΚ

Μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θα κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο εντυπωσιακό ντέρμπι  της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, αυτός που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στο τέλος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου», αποβλήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού από τον Σουηδοϊρακινό διαιτητή Αλ-Χακίμ, μετά από το πέταγμα του μπουκαλιού προς το μέρος της κερκίδας και είδε το υπόλοιπο του παιχνιδιού από τη φυσούνα των αποδυτηρίων στο «Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Μπαλτάκος: «Με πήρε 16 φορές τηλέφωνο ο Καρυπίδης- Δεν ζητάω συγγνώμη»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική των playoff την ΑΕΚ στην Τούμπα, όμως ο Λουτσέσκου δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει από τον πάγκο την ομάδα του και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα. Χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός του Ρουμάνου, Κριστιάνο Μπάτσι.

Ο κανονισμός που ισχύει σε περίπτωση κόκκινης κάρτας, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα: «Μία αποβολή, ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχου αγώνα (υπό την προϋπόθεση ότι αναφέρεται στο Φ.Α.),αυτόματα, σε κάθε περίπτωση ακόμα και πριν την έκδοση της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου, επιφέρει τον αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα, ακόμη και εάν επιβλήθηκε σε έναν αγώνα ο οποίος εν συνεχεία διεκόπη ή ακυρώθηκε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ