Ο «μαέστρος» Φορτούνης και οι τρεις που έκαναν step up επί Μίτσελ (vids)

Ο «μαέστρος» Φορτούνης και οι τρεις που έκαναν step up επί Μίτσελ (vids)

Η επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τέσσερις άσους των ερυθρόλευκων. Και αυτό είναι κάτι που πιστώνεται ο Ισπανός τεχνικός...

Αν έριχνε κανείς μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague στα μέσα Νοέμβριου θα έβρισκε τον Ολυμπιακό στο -12 από την κορυφή, με μια εικόνα προβληματική και χωρίς νίκη σε ντέρμπι.

Πλέον περίπου πέντε μήνες αργότερα τα πράγματα έχουν έρθει… τούμπα, με την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να βρίσκει του ερυθρόλευκους στο -3 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν «ζωντανοί» στο κυνήγι του τίτλου και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επίδραση που είχε η επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ δεν είναι μόνο ένας προπονητής που έχει αναμορφώσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό και έχει μειώσει για τα καλά τη διαφορά του από την πρώτη θέση της Superleague. Δεν είναι μόνο μία δυνατή προσωπικότητα.

Διαβάστε επίσης: Κασάμι, ο «τελειωμένος» με 200 ματς, 52 γκολ, 25 ασίστ την τελευταία 5ετία

Είναι και όσα έχει καταφέρει και σε ατομικό επίπεδο, με τον πολύπειρο Ισπανό να είναι μετρ στο να τονώνει την ψυχολογία του έμψυχου δυναμικού που έχει στα χέρια του.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από το γεγονός πως υπάρχουν ήδη τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που επί ημερών Μίτσελ έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές τους.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

Ανδρέας Ντόι: Το μεγάλο κέρδος στη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μπήκε από το… πουθενά στην εξίσωση του Μίτσελ προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες. Φέτος έχει 23 ματς με 1 ασίστ ενώ μόλις λυθούν τα όποια ζητήματα με τα χαρτιά του θα υπολογίζεται και για την Εθνική Ελλάδας.

Ντιαντιέ Σαμασέκου: Ακόμη ένα παίκτης που με τον Μίτσελ έχει βρει αρκετό χρόνος συμμετοχής, καταφέρνοντας να αναδειχθεί σε ένα πολύτιμο «γρανάζι» στην μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Έχει κάνει 20 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Κώστας Φορτούνης: Υπό τις οδηγίες του Μίτσελ ο Έλληνας μέσος έχει βρει ξανά τον παλιό του καλό εαυτό, με τις φετινές του επιδόσεις να του χαρίζουν το εισιτήριο της επιστροφής στην εθνική ομάδα. Φέτος έχει 4 γκολ και 6 ασίστ σε 18 ματς.

Σέντρικ Μπακαμπού: Ο Νο1… κανονιέρης της Stoiximan Super League 1! Σε 27 αγώνες με τον Ολυμπιακό ο Μπακαμπού έχει 14 γκολ και 2 ασίστ. Επί των ημερών του Μίτσελ ο Μπακαμπού μάλιστα επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής της χώρας του, του Κονγκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ