Ποια η θέση του Παναθηναϊκού για διαιτησία και Μπένετ

Ποια η θέση του Παναθηναϊκού για διαιτησία και Μπένετ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατεβαίνει με συγκεκριμένες θέσεις και αναμένεται να τις γνωστοποιήσει τόσο στον Στιβ Μπένετ όσο και στην ΚΕΔ στη σύσκεψη της Δευτέρας (27/3).

Στον απόηχο της πρώτης αγωνιστικής των playoffs και όλων όσων συνέβησαν στη συνέχεια, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στηβ Μπένετ αποφάσισε να συγκαλέσει σύσκεψη με τους εκπροσώπους των έξι ομάδων που μετέχουν στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος.

Όποιος και αν κληθεί να εκπροσωπήσει την πράσινη ΠΑΕ, είτε παραστεί ο Γιάννης Αλαφούζος είτε άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος, η στάση και οι θέσεις του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρες και θα τεθούν επί τάπητος με ερωτήματα τόσο προς τον Μπένετ και την ΚΕΔ όσο και προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο που αναμένεται να δώσει το παρών. Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η στάση των πράσινων είναι σταθερή από το καλοκαίρι, ξεκάθαρα κατά του Μπένετ, αντίθετα με άλλων ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Κασάμι, ο «τελειωμένος» με 200 ματς, 52 γκολ, 25 ασίστ την τελευταία 5ετία

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι αλήθεια πως εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, πίεζαν ώστε ο Μπένετ να κινηθεί έγκαιρα και να έχει έτοιμη τη λίστα διαιτητών που θα σφύριζαν τα ντέρμπι της διαδικασίας των playoffs, με τα γεγονότα να μαρτυρούν πως δεν υπήρξε ανταπόκριση του αιτήματος αυτού.

Θα θέσουν λοιπόν τον αρχιδιαιτητή αλλά και την ΚΕΔ προ των ευθυνών τους, σχετικά με την εικόνα της διαιτησίας στα ματς της πρώτης αγωνιστικής αλλά και σχετικά με την αδυναμία τους να φέρουν στην Ελλάδα διαιτητές με διαπιστευτήρια της κλάσης και της αξίας τους, ακόμα και αν δεν ανήκαν στην κατηγορία Elite.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι τουλάχιστον προβληματική αν συνεχιστούν οι διαιτησίες τύπου… Opap Arena και Βικελίδης και τα όσα έχει δείξει ο Στηβ Μπένετ, δεν εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη ότι μπορεί να βάλει μια τάξη στο χάος που έχει δημιουργηθεί και μάλιστα στον τομέα ευθύνης του.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα έπρεπε λειτουργήσει ως χρόνος υπέρ του Μπένετ ώστε οι ορισμοί διαιτητών για την δεύτερη αγωνιστική να μην είναι επιπέδου… Νταμπάνοβιτς, αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητης έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να φέρει διαιτητές ανώτερου επιπέδου.

Στον Παναθηναϊκό, δεν τρέφουν ιδιαίτερες ελπίδες πως η σύσκεψη της Δευτέρας (27/3) θα φέρει πολλές αλλαγές, ωστόσο όποιοι παραστούν είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους, οι οποίοι οφείλουν να δράσουν με ταχύτητα, διαφάνεια και σαφές πλάνο. Κάπως έτσι σε περίπτωση νέου… φιάσκου, θα εκτεθούν τόσο οι άμεσα υπεύθυνοι όσο και αυτοί που επιμένουν να τους στηρίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ