Κρίσιμη μέρα για Ντάντας και ΠΑΟΚ: Συνάντηση Μπότο – Κόστα στην Πορτογαλία

Κρίσιμη μέρα για Ντάντας και ΠΑΟΚ: Συνάντηση Μπότο – Κόστα στην Πορτογαλία

Ο Ζοζέ Μπότο βρίσκεται στην Πορτογαλία για να συζητήσει το μέλλον του ιάγκο Ντάντας στον ΠΑΟΚ.

Ο Τιάγκο Ντάντας έχει… κουμπώσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν την παραμονή του και μετά το πέρας του δανεισμού.

Η μέρα είναι κρίσιμη για τον νεαρό άσο, με τον Ζοζέ Μπότο να έχει ήδη πάρει το αεροπλάνο για τη Λισαβόνα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Πορτογαλία προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα την παραμονή του 23χρονου χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ρικ Πιτίνο: Από την «καταστροφή», έως το συμβόλαιο ζωής με το St John’s

Μάλιστα, η άφιξη του Μπότο στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έγινε θέμα και στον πορτογαλικό Τύπο, που επισημαίνει πως: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Λισαβόνα για να διαπραγματευθεί με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας. Ο 23χρονος χαφ αφίχθη στην Τούμπα από τους αετούς της Λισαβόνας ως δανεικός με οψιόν αφοράς».

Ζοσέ Μπότο και Ρουί Κόστα αναμένεται να συναντηθούν εντός της ημέρας (22/3), προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ενός νέου deal για τον Ντάντας. Αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του 7 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του και 4 για το 50% του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, στο τραπέζι θα «πέσει» και η πρόταση του εκ νέου δανεισμού του.

Μένει να φανεί λοιπόν ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ