Άρης: Περιμένουν τον Ρουπ ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Περιμένουν τον Ρουπ ενόψει Ολυμπιακού

Η κατάσταση της υγείας του Γερμανού μεσοεπιθετικού αναμένεται να αξιολογηθεί εκ νέου ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση (2/4) της 2ης αγωνιστικής με τους «ερυθρόλευκους».

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα (2/4) της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα: Το μήνυμα του Πέλκα στον Οζίλ (pic)

Τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Λούκας Ρουπ, που συνεχίζει την αποθεραπεία του, καθώς είχε υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους. Η κατάσταση της υγείας του Γερμανού μεσοεπιθετικού θα επανεκτιμηθεί, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα προλάβει την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

H σημερινή και η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη των συνεργατών του Τόλη Τερζή, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται στην Αθήνα και παρακολουθεί τη σχολή UEFA PRO, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

Ακόμα, απουσιάζουν από το Δασυγένειο οι έξι ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Πρόκειται για τους Πάλμα (Ονδούρα), Καμαρά (Μαυριτανία),

Ετέμπο (Νιγηρία), Μπράμπετς (Τσεχία), Μαζικού (Κονγκό) και Ενκουλού (Καμερούν), οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ