Ο ανένταχτος Άρης που δεν σκύβει το κεφάλι

Ο ανένταχτος Άρης που δεν σκύβει το κεφάλι

Ενωμένος ο σύλλογος ετοιμάζεται, λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση 109 χρόνων από την ίδρυση του, να δώσει ακόμα μια μάχη ενόψει της τελικής ευθείας των πλέι οφ και να βγει νικητής.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης «χαλάει» τη μαγιά τα τελευταία χρόνια. Αρκετοί είναι αυτοί που δεν τον γουστάρουν, που βλέπουν με μισό μάτι το ότι έχει επανέλθει δυνατός. Αυτό που δεν ξέρουν όμως, είναι ότι αυτός ο σύλλογος έχει μάθει να μάχεται και όχι να λυγίζει και αυτό δεν θα αλλάξει λίγες μέρες πριν τη συμπλήρωση 109 χρόνων από την ίδρυση του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη σε βάρος των κιτρινόμαυρων. Αυτό, βέβαια, που γίνεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει περάσει κάθε προηγούμενο. Αν δεν υπήρχαν αυτά, εξάλλου, θα είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα ήταν κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ρικ Πιτίνο: Από την «καταστροφή», έως το συμβόλαιο ζωής με το St John’s

Ο Άρης, όμως, έχει βρεθεί σε πολύ πιο δύσκολες θέσεις τα προηγούμενα χρόνια. Οι δυσκολίες όχι μόνο δεν κατάφεραν να τον νικήσουν, αλλά επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός. Πάντα στα δύσκολα, μάλιστα, η ενότητα, η δυναμική του κόσμου του, ήταν αυτή που τον κράτησε και τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του. Όσες φορές δεν την είχε, τότε ήταν που κατάφεραν να τον «χτυπήσουν».

Ο Άρης, όπως και κάθε ομάδα, θα πρέπει να πληρώσει εντός αγωνιστικών χώρων τα δικά του λάθη. Είτε αυτά έγιναν στον προγραμματισμό, είτε ατομικά από κάποιους παίκτες του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Σε καμία περίπτωση, όμως, οι στόχοι του δεν θα πρέπει να κριθούν από τα τραγικά διαιτητικά λάθη εναντίον του, με πιο πρόσφατο το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΥΓ. Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Γιώργου Δεληζήση στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας αμυντικός είναι πιθανόν να κλείσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους και στη συνέχεια να αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

ΥΓ1. Περιμένουμε και τις επόμενες κλήσεις σε απολογία για όσα έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο μοναδικός που θα την «πληρώσει» θα είναι ο Νταμπό.

ΥΓ2. Ο Άρης μετράει φίλους της δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ έρχονται και εκλογές. Όσοι, μάλιστα, σκέφτονται να παραμείνουν αμέτοχοι, παρακολουθώντας τα όσα γίνονται εναντίον του, να θυμούνται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ζητήσουν τη ψήφο των οπαδών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ