Μποροβήλος: «Θα έχουμε θέματα στο τέλος των playoffs»

Μποροβήλος: «Θα έχουμε θέματα στο τέλος των playoffs»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος και μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και πρώην πρόεδρος της Superleague 1, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο πρωτάθλημα και το αν θα τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα.

Ο ίδιος τόνισε πως αν δεν «ξεφύγει» κάποια ομάδα στην βαθμολογία, δεν είναι σίγουρος αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Θεωρητικός της ακροδεξιάς ο Μπαλτάκος έβαλε αγκυλωτό σταυρό στη φανέλα της εθνικής» – Το «κατηγορώ» του ΜέΡΑ25

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι θέμα μελλοντολόγων το αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα, είτε στραβά είναι ο γιαλός είτε στραβά αρμενίζουμε. Το θέμα είναι ότι δεν πάμε καλά, ωστόσο δεν γίνεται να μιλάμε για Ελληνικό ποδόσφαιρο και να το πολεμάμε εκτός γηπέδου. Αν δεν υπάρχει αποδοχή, σε όλους τους τομείς που αφορούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί είναι σαν τον ζηλιάρη σύζυγο που κυνηγάει τη γυναίκα του. Αν τα τελευταία παιχνίδια θα κρίνουν τον πρωταθλητή και δεν »εκτονωθεί» το πράγμα από μόνο του και δεν ξεφύγει κάποια ομάδα, στο τέλος νομίζω θα έχουμε θέματα. Όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη καχυποψία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ