Το φιλικό στο Ρέντη, η 3αδα του Μίτσελ και ο πρωταγωνιστής – έκπληξη με δύο γκολ

Το φιλικό στο Ρέντη, η 3αδα του Μίτσελ και ο πρωταγωνιστής – έκπληξη με δύο γκολ

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Β στο Ρέντη, ο Μίτσελ ξεμούδιασε τους παίκτες του, αλλά ο 22χρονος Μαρίνος έκλεψε την παράσταση, σκοράροντας δις.

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να πορευτεί αυτές τις ημέρες με σχεδόν το μισό του ρόστερ μακριά από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Κάτι που δυσκολεύει τον Μίτσελ ακόμη και στο να μπορέσει να οργανώσει μια κανονική προπόνηση. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον Γιάννη Οκκά, να πραγματοποιηθεί εσωτερικό δίτερμα, μεταξύ της πρώτης ομάδας και της ομάδας Β. Και έτσι έγινε, καθώς και η δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών έχει πάρα πολλές απουσίες λόγω των διεθνών κλήσεων σε Ελπίδες και Νέους.

Ο Μίτσελ επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 3-4-3, κάτι που προέκυψε περισσότερο από την ανάγκη που δημιούργησε η παρουσία των παικτών που είχε στη διάθεσή του. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κρίστινσον. Στην τριάδα της άμυνας πήραν θέση Σισέ, Παπασταθόπουλος και Ντόη, ενώ τις θέσεις των full backs κάλυψαν ο Ροντινέι με τον Ραμόν. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Κασάμι, Ανδρούτσος, με τους Κανός και Βαλμπουενά να παίρνουν θέση πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης κλείνει το μάτι στον Παπαγιάννη (vids)

Από την άλλη, ο Οκκάς παρέταξε την ομάδα του με τον Παπαδούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνη, Κουτσίδη, Κεραμίδας στην άμυνα, τριάδα στα χαφ τους Μαυρουδή, Συρμή, Κωστή, στα άκρα της επίθεσης έπαιξαν οι Πινακάς, Τσέλιος και στην κορυφή ο Βλαχομήτρος.

Το εσωτερικό δίτερμα διεξήχθη σε τρία 20λεπτα, με τον Μίτσελ να χρησιμοποιεί τον Μαρίνο της Β’ ομάδας, αντί του Κανός στο τελευταίο. Μάλιστα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 3-2 υπέρ της πρώτης ομάδας, με τον 22χρονο Ελληνα εξτρέμ να σκοράρει δύο φορές, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και συγχαρητήρια του Μιτσελ, ενώ το πρώτο γκολ είχε πετύχει ο Βαλμπουενά. Για τον Ολυμπιακό Β τα γκολ σημείωσαν οι Βλαχομήτρος και Συρμής, με τον Οκκά να χρησιμοποιεί κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μίτσελ συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές και μίλησε με αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας Β’, δείχνοντας ενδιαφέρον για την πορεία τους και την εξέλιξή τους. Ενώ παράλληλα τους προέτρεψε να κάνουν το καλύτερο που μπορούν, ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη ομάδα και να μην απογοητεύονται.

Ο Παπ Αμπού Σισέ επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχασε την κλήση στην εθνική του ομάδα, από τη στιγμή που είναι πλήρως ανενεργός στον Ολυμπιακό, αλλά χρειάστηκε να πάει στην πατρίδα του για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Το έλυσε και επέστρεψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ