Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρουπ

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρουπ

Βελτιωμένη η κατάσταση του Γερμανού μεσοεπιθετικού, που αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να επιστρέψει στις προπονήσεις και, εκτός απροόπτου, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα (2/4) με τον Ολυμπιακό.

Ευχάριστα είναι τα νέα του ιατρικού δελτίου του Άρη για τον Λούκας Ρουπ. Η επανεκτίμηση που έγινε στον τραυματισμό (θλάση στους οπίσθιους μηριαίους) του Γερμανού μεσοεπιθετικού έδειξε οτι η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιωμένη.

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, το πιθανότερο, όμως είναι οτι από τις αρχές τις επομένης εβδομάδας θα επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Το φιλικό στο Ρέντη, η 3αδα του Μίτσελ και ο πρωταγωνιστής – έκπληξη με δύο γκολ

Ο Ρουπ αναμένεται, μάλιστα, εκτός απροόπτου, να συμπεριληφθεί και στην αποστολή της εκτός έδρας αναμέτρησης (2/4) για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ακόμα, αύριο (25/3) αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ο Τόλης Τερζής, που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και συμμετέχει στη σχολή UEFA PRO.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ