Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον Άρη, περιμένω απάντηση αν θα αναλάβω το καλοκαίρι»

Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον Άρη, περιμένω απάντηση αν θα αναλάβω το καλοκαίρι»

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι έκανε λόγο για επαφή με τον Άρη, με προοπτική να συνεργαστούν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι και περιμένει την τελική απάντηση. Τι ισχύει πραγματικά...

Με δηλώσεις του στην Κροατία, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι μίλησε για τις επαφές του με τον Άρη και το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «sportklub.n1info.hr» και ανέφερε πως: «Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι. Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Βιλντόζα, ο Αντετοκούνμπο και το νέο τραγούδι του Γιαννακόπουλου (vid)

Ο Προσινέτσκι βρέθηκε όντως στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα και είχε συνάντηση με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Οι δυο Κροάτες γνωρίζονται, έκαναν μια γενική κουβέντα στην οποία προφανώς ο Προσινέτσκι… αυτοπροτάθηκε, αφού δεν έχει ομάδα αυτήν την περίοδο.

Όπως έγινε γνωστό από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο Παλίκουτσα του ξεκαθάρισε ότι ο Άρης δεν ψάχνει προπονητή αυτή τη στιγμή γιατί έχει προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ