Το «δώρο» του Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Το «δώρο» του Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ μετά τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις έκανε ένα ιδιαίτερο... δώρο στους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά στα play off της Superleague, επικράτησε με 3-0 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι στα τελευταία παιχνίδια παίζουν εξαιρετικά, παίρνουν συνεχόμενα τρίποντα και ο Μίτσελ με αφορμή και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο… δώρο στους ποδοσφαιριστές του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας μετά την επιστροφή των διεθνών.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού για όσα πέτυχαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και για να γεμίσουν «μπαταρίες» για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Έτσι, η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 18:00, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν τρία 24ωρα για να χαλαρώσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύονται και με το παραπάνω το ρεπό, πριν από τα 4 ντέρμπι σε 11 ημέρες (2-12 Απριλίου) με Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ