Τι συμβαίνει με τον Λιβάι Γκαρσία…

Τι συμβαίνει με τον Λιβάι Γκαρσία…

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχει αγωνιστεί μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, έχει μυϊκό πρόβλημα και το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ, αφού έχει χάσει έδαφος στη «μάχη» για το πρωτάθλημα, πλησιάζει ένα πρόγραμμα «Γολγοθάς» και την ίδια ώρα έχει και τους τραυματίες, με πιο σημαντική περίπτωση δίχως αμφιβολία αυτή του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε. Από Δευτέρα επιστρέφουν στα Σπάτα και αρχίζει την προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30).

Φυσικά όλα τα φώτα πέφτουν στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αν θα είναι διαθέσιμος. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά τις επόμενες μέρες, που θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές, θα διαπιστωθεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν θα ρισκάρει αν ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο δεν είναι στο 100%, καθώς ακολουθεί ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με αγώνες κάθε 3-4 μέρες μέχρι μια μικρή διακοπή το Πάσχα. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» μετά τον ΠΑΟΚ (2/4) παίζει με Βόλο εκτός (5/4), Άρη εντός (9/4) και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ