Η επίσκεψη του Ροντινέι στον Νεϊμάρ και η υπογεγραμμένη φανέλα (pic)

Η επίσκεψη του Ροντινέι στον Νεϊμάρ και η υπογεγραμμένη φανέλα (pic)

Ο Ροντινέι βρέθηκε στο Παρίσι, εκμεταλλευόμενος ρεπό από τον Ολυμπιακό, και επισκέφθηκε τον Νεϊμάρ, ο οποίος του έδωσε μία υπογεγραμμένη φανέλα.

Ο Ροντινέι πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης πριν από την επανέναρξη των playoffs της Super League και την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε τα ρεπό από τον Μίτσελ και βρέθηκε στο Παρίσι, όπου είχε και μια σπουδαία συνάντηση, καθώς επισκέφθηκε τον Νεϊμάρ, από τον οποίο μάλιστα πήρε και ένα ξεχωριστό δώρο.

Ο σούπερ σταρ της Παρί δώρισε στον Βραζιλιάνο μπακ του Ολυμπιακού μία υπογεγραμμένη φανέλα με τον Ροντινέι να γράφει στο ποστ του: «Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από το Παρίσι χωρίς να επισκεφθώ τον Νεϊμάρ. Είσαι ο καλύτερος που έχουμε, ο Θεός να σε ευλογεί και να προστατεύει εσένα και την οικογένειά σου»

Οι δύο συμπατριώτες έχουν καλές σχέσεις, με τον Νεϊμάρ να απαντάει κάτω από το ποστ του Ροντινέι: «Χαίρομαι που σε βλέπω». Σε αυτή τη συνάντηση βρισκόταν και ο Αντρέας Περέιρα της Φούλαμ.

Δείτε την ανάρτηση του Ροντινέι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ