Το plan b αν πει «όχι» ο Λάσο στον Παναθηναϊκό: Αταμάν, Σάρας, Σφαιρόπουλος και…

Το plan b αν πει «όχι» ο Λάσο στον Παναθηναϊκό: Αταμάν, Σάρας, Σφαιρόπουλος και…

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, όμως φαίνεται το θέμα να είναι στάσιμο. Οι εναλλακτικές για την άκρη του πάγκου και οι προπονητές που ταιριάζουν περισσότερο...

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το χτίσιμο για τη νέα σεζόν, όμως πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής που θα επαναφέρει το τριφύλλι στην κανονικότητα.

Οι πράσινοι έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Πάμπλο Λάσο, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει άμεσα στους τίτλους και τη διεκδίκηση της οκτάδας στη Euroleague.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή και τα έχουν βρει στη διάρκεια του συμβολαίου του Ισπανού, όμως ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία και οι «μνηστήρες» συνεχώς αυξάνονται, μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές στη Euroleague.

Ότι και να συμβεί στην υπόθεση, το τριφύλλι είναι υποχρεωμένο να έχει ένα plan b σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Λάσο και οι προπονητές που έχει στη λίστα του είναι επίσης από το πάνω ράφι. Ένας από τους τεχνικούς που θα ήθελε να προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός αν πει «όχι» ο Ισπανός είναι ο Εργκίν Αταμάν που δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Εφές και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, ειδικά αν αποκλειστεί από τα play off της Euroleague.

Πρόκειται βέβαια για ακόμη μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Όσον αφορά τις εναλλακτικές, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έχει αγωνιστεί και στον σύλλογο ενδεχομένως να απασχολήσει όμως μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που κυκλοφορεί και ελεύθερος είναι μια ενδεδειγμένη λύση, που όμως δεν φαίνεται να προχωράει  για άλλους λόγους, ενώ και ο ίδιος φέρεται να έχει επαφές με άλλη ομάδα της Euroleague.

Από εκεί και πέρα, πάντως υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός και αξίζουν, αφού η μία είναι ο Ποτσέκο που ακούστηκε και πριν αναλάβει ο Χρήστος Σερέλης, η άλλη ο Αντρέα Τρινκιέρι που είναι η πιο δοκιμασμένη λύση σε αυτά τα μπάτζετ και μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τριφύλλι, ενώ τέλος είναι και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει δεχτεί διερευνητική κρούση από τους πράσινους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή τα φώτα είναι στραμμένα στον Λάσο, όμως αν αρνηθεί τότε ο Αταμάν δεδομένα θα απασχολούσε, με τον Τρινκιέρι από την άλλη να κερδίζει θέσεις όσο περνάει ο καιρός και κυρίως αν μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ