Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζουν με Λεβαδειακό οι Παπασταθόπουλος και Ροντινέι

Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζουν με Λεβαδειακό οι Παπασταθόπουλος και Ροντινέι

Ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ροντινέι για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος στο Καραϊσκάκη, στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Μια βδομάδα περίπου μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το ματς με τους Βοιωτούς που θέλουν μόνο τρίποντο για να πάνε να τα παίξουν όλα τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με την Ένωση στην «Opap Αrena.

O Mίτσελ καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχοντας ωστόσο δύο σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή. Αυτές είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ροντινέι, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω… καρτών.

Συγκεκριμένα, ο Παπασταθόπουλος «κουβαλάει» την κόκκινη από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα παίξει στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Μίτσελ θα εμπιστευτεί τους Ντόι και Βρουσάι, ενώ είναι δεδομένο πως θα παίξει και ο Σαμασέκου στην θέση του τραυματία Εμβιλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ