Ο Μαρινάκης «ισοπέδωσε» Μπαλτάκο και Μπένετ: «Είσαι ένας γελοίος ψεύτης, ένα ανθρωπάκι φοβισμένο»

Ο Μαρινάκης «ισοπέδωσε» Μπαλτάκο και Μπένετ: «Είσαι ένας γελοίος ψεύτης, ένα ανθρωπάκι φοβισμένο»

Οσα είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Super League κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Big-4 με τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ.

Στον… τοίχο έστησε τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Big-4 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού «ισοπέδωσε» Μπαλτάκο και Μπένετ, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλον τον πρόεδρο της ΕΠΟ ως «γελοίο και ψεύτη», ενώ τόνισε ότι είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι. «Φτου σου. Είσαι ένας γελοίος ψεύτης και δεν περίμενα να παραδεχτείς τίποτα από όσα λες. Είσαι ένα ανθρωπάκι φοβισμένο και τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απευθυνόμενος στον Τάκη Μπαλτάκο.

Διαβάστε επίσης: Ωμή παραδοχή Μπένετ για τον Μάνταλο: Δικαίωση του Ολυμπιακού για τους ορισμούς

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου και πρόεδρος της Super League απευθύνθηκε στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα, τονίζοντας ότι επίτηδες δεν φέρνει καλούς διαιτητές, για να αποδειχθεί ότι οι Ελληνες είναι καλύτεροι.

«Πρέπει να σηκώσεις τα τηλέφωνα να μιλήσεις με όλες τις ομοσπονδίες, με όλους τους διαιτητές που γνωρίζεις αυτά τα 30 χρόνια που μας είπες στο βιογραφικό σου, το οποίο βέβαια έπρεπε να μας δώσεις τον Αύγουστο και όχι σήμερα. Ομως στην πραγματικότητα εσύ επίτηδες δεν φέρνεις καλούς διαιτητές για τον απλούστατο λόγο ότι θέλεις να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι. Κι έτσι να ορίζει ο Μάνταλος τους φίλους του όπως κάνει μέχρι σήμερα», ανέφερε στον Στιβ Μπένετ ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Σου ξέφυγε και είπες κάτι κόντρα σε όσα έχουμε συμφωνήσει σαν Big-4 και κόντρα σε όσα έχουμε ψηφίσει σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σας λέμε να βοηθήσουμε όλοι να έρθουν καλοί διαιτητές αφού δεν μπορείτε. Λέτε παραμύθια στον κόσμο ότι τους διαιτητές θα τους φέρνει ο Ολυμπιακός, θα τους φέρνει ο Μαρινάκης. Βρείτε τους λοιπό μόνοι σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έρθουν ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ πρωταθλήματα εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μάλιστα τόνισε για μια ακόμα φορά ότι θα πρέπει να ορίζονται ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα: «Ξαναλέμε χιλιοστή φορά γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα. Σ’ αυτά τα κούφια λόγια και τις ανακοινώσεις να έρχονται διαιτητές από όλη την πρώτη κατηγορία, εμείς δεν συμφωνούμε. Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει; Ξαναλέω λοιπόν κ. Μπένετ. Να σκιστείς, δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες καλούς διαιτητές στα χαρακτηριστικά που σου είπαμε. Στο ζητάνε όλες οι ομάδες και δεν έχεις καμία δικαιολογία. Και το ότι παραδέχτηκες ότι ο Μάνταλος είναι αντιπρόεδρός σου και κάνει τους ορισμούς, είναι κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα. Ετσι εξηγείται γιατί κάποιοι ήξεραν τους ορισμούς μέρες πριν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και μιλάτε εσείς για καθαρό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ