Μπιλίρης: «Ο Άρης επιθυμεί καλύτερους διαιτητές – Αν δεν μπορούν να αποχωρήσουν»

Μπιλίρης: «Ο Άρης επιθυμεί καλύτερους διαιτητές – Αν δεν μπορούν να αποχωρήσουν»

Για την ξεκάθαρη θέση του Άρη σχετικά με το ζήτημα διαιτησίας, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπιλίρης, ο οποίος εκπροσώπησε τους «κιτρινόμαυρους» στη χθεσινή συνάντηση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Μπιλίρης, μίλησε για τη θέση της ομάδας στη χθεσινή συνάντηση των 6 εκπροσώπων των ομάδων με την ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή Μπένετ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς έκαναν ξεκάθαρη την επιθυμία του για καλύτερους διαιτητές στα playoffs, λέγοντας πως είπε στον Μπένετ ότι «αν δεν μπορείτε να φέρετε καλούς διαιτητές, τότε να αποχωρήσετε».

Διαβάστε επίσης: Η σημαδεμένη τράπουλα και ο μόνος δρόμος του Ολυμπιακού

Όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Μπιλίρης:

«Νομίζω ότι δεν ήταν τόσο επεισοδιακό αυτό το 4ωρο. Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ότι επιθυμούν καλύτερους διαιτητές και δεν είναι ευχαριστημένες από τη διαιτησία. Αυτό εισέπραξα εγώ όσο ήμουν μέσα. Είχε και πράγματα ουσίας η σύσκεψη».

Για τη θέση της ΠΑΕ Άρης:

«Η θέση της ΠΑΕ είναι συγκριμένη. Επιθυμούμε καλύτερους διαιτητές. Αν δεν μπορούν τότε να αποχωρήσουν. Ουδείς αναντικατάστατος».

Σχετικά με το εάν συνομίλησε με τον Τάκη Μπαλτάκο:

«Απευθύνθηκα μόνο στον Μπένετ. Του είπα «αν δεν μπορείτε να φέρετε καλούς διαιτητές τότε να αποχωρήσετε».

Η αντίδραση του Άρη είναι ξεκάθαρη κ έχει εκφραστεί από τον Κύριο Καρυπίδη. Στο μέτρο που μπορεί η ΠΑΕ θα αντιδράσει. Είτε με ανακοινώσεις είτε με περισσότερες επισκέψεις στον κύριο Μπένετ για να διαμαρτυρηθεί, όσο μπορεί θα αντιδράσει».

Για το αν πιστεύει ότι θα βελτιωθεί το πρόβλημα με τις διαιτησίες:

«Εγώ θεωρώ ότι θα δούμε καλύτερους διαιτητές από αυτούς που έχουμε δει ως τώρα. Οι διαιτητές ελίτ απασχολούνται και στα δικά τους πρωταθλήματα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το θέμα είναι να χρησιμοποιούνται διαιτητές Α κατηγορίας από τα ανεπτυγμένα πρωταθλήματα».

Για το αν μετέφερε στον Θόδωρο Καρυπίδη όσα έγιναν στη σύσκεψη:

«Δεν μίλησα ιδιαίτερα με τον κύριο Καρυπίδη λόγω και της διαφοράς ώρας, αλλά και του ταξιδιού του. Αύριο θα βρεθούμε μαζί και θα συζητήσουμε δια ζώσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ