Άρης: Αυτά ισχύουν με Καμαρά και Πάλμα ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Αυτά ισχύουν με Καμαρά και Πάλμα ενόψει Ολυμπιακού

Ο Τόλης Τερζής περιμένει την επιστροφή των διεθνών, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (2/4) με τους ερυθρόλευκους για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Μαυριτανό φορ και στον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα.

Ο Τόλης Τερζής θα ξεκινήσει από σήμερα τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ περιμένει και την επιστροφή των διεθνών παικτών.

Με τους ανθρώπους του Άρη, βέβαια, να έχουν αγωνία για την κατάσταση των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Λουίς Πάλμα, ενώ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Μαυριτανός φορ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδα της χώρας του με το Κονγκό και αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στον αχίλλειο τένοντα μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση του, πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ακόμα, ο Πάλμα ταλαιπωρήθηκε από εμπύρετη ίωση, την οποία, όμως έχει αρχίσει να ξεπερνάει. Σε οτι αφορά τον νεαρό μεσοεπιθετικό υπάρχει και το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής του από την Ονδούρα, καθώς αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και θα προλάβει μια προπόνηση, μόνο, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ