Η απάντηση του Καρυπίδη στον Μπέο

Η απάντηση του Καρυπίδη στον Μπέο

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης επέστρεψε στην Αθήνα, μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ για επαγγελματικές του υποθέσεις και δεν άφησε αναπάντητα τα όσα έγιναν το διάστημα της απουσίας του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πέρασε στην αντεπίθεση, αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης δεν παραβρέθηκε στη σύσκεψη στην ΕΠΟ, καθώς απουσίαζε στις ΗΠΑ, για επαγγελματικές του υποθέσεις. Βρισκόταν, όμως, σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους συνεργάτες του, ενώ νωρίτερα είχε τοποθετηθεί και με γραπτή δήλωση.

Συναντήθηκε στην Αθήνα, πριν από λίγες ώρες, με τον νομικό και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Τάκη Μπιλίρη, που εκπροσώπησε τον Άρη στη σύσκεψη και ενημερώθηκε για όσα έγιναν. Ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά, ότι παραμένει σταθερός στις θέσεις του και στην παραίτηση των Μπαλτάκου και Μπένετ, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα σε ότι αφορά τους ορισμούς των διαιτητών.

Διαβάστε επίσης: Με σημαία τους μια… φούστα: Το μαύρο του φασισμού στον θεωρητικό της ακροδεξιάς!

Σχολίασε, μάλιστα, στον κύκλο του και την κλήση του σε απολογία: «Φαίνεται ότι ο εισαγγελέας ακούει μόνο ότι λέω εγώ και όχι άλλοι». Ακόμα, δεν «γλίτωσε» από τον σχολιασμό του και ο Αχιλλέας Μπέος: «Καλά, ο Μπέος μιλάει για φιλικά; Είναι ο τελευταίος που δικαιούται. Εμείς κερδίσαμε και φέτος και πέρσι τον Ολυμπιακό. Αυτός αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο όπως τον βολεύει». Όσο για τη δήλωση του Μπέου, αναφορικά με το να του παραδώσει ο Πρωθυπουργός τα ηνία του ποδοσφαίρου: «Ποια ηνία να αναλάβει; Αυτός που είχε καταδικαστεί για στημένα παιχνίδια», ανέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ