Χιμένεθ : «Πανηγυρισμοί τέλος»

Χιμένεθ : «Πανηγυρισμοί τέλος»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά επισήμανε στους παίκτες ότι πρέπει να σταματήσουν να πανηγυρίζουν και να κυνηγήσουν τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν.

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μοίρασε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους». Ο τεχνικός της ΑΕΚ επισήμανε ωστόσο στους παίκτες του ότι πρέπει να σταματήσουν τα πανηγύρια και να επικεντρωθούν στα τρία παιχνίδια που απομένουν.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Κάναμε κάτι που είχε να συμβεί 24 χρόνια. Είστε άξιοι γι’ αυτό που πετύχατε. Το πανηγυρίσατε με την ψυχή σας, εγώ το πανηγύρισα πιο πολύ απ’ όλους, όμως τώρα πρέπει τα πανηγύρια να σταματήσουν. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Πρέπει να πάλι να κοιτάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι, όπως κάναμε όλη τη χρονιά και πετύχαμε όσα πετύχαμε», είπε αρχικά ο Χιμένεθ για να καταλήξει λέγοντας:

«Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε, και τον τελικό στον οποίο πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος θέλω από τη μια να δώσω και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές που άξιζαν να έχουν παραπάνω μέχρι τώρα, αλλά δεν τον είχαν και από την άλλη πρέπει να επιδιώξω να βρίσκονται και σε ρυθμό οι παίκτες που θα παίξουν στον τελικό του κυπέλλου. Θα υπάρχουν όμως και απουσίες στα δύο επόμενα ματς. Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να συγκεντρωθούμε στα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ