Ελίασον για ΠΑΟΚ: «Θα πάμε να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου»

Ελίασον για ΠΑΟΚ: «Θα πάμε να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου»

Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στην Τούμπα με το δικό της στυλ ποδοσφαίρου σύμφωνα με τον Νίκλας Ελίασον.

Σύνθημα νίκης στην Τούμπα έδωσε ο Νίκλας Ελίασον!

Ο Σουηδός άσος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παίζοντας με τον δικό της τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-1: «Αγρίεψαν» οι «πολίτες» και τους διέλυσαν

Όσα είπε ο Ελίασον:

«Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε καλά, να ανακτήσουμε δυνάμεις. Ακολουθούν πολλά ματς, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή», σχολίασε αρχικά ο Σουηδός μεσοεπιθετικός. Και συνέχισε. «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε πως σε κάποια ματς δεν θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει όμως να δείξουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά και να μην χάσουμε άλλους βαθμούς».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, θα κάνουμε μία καλή προπόνηση και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κερδίσαμε στο σπίτι μας, χάσαμε στην Τούμπα, εμείς θα πάμε να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και με θετική ενέργεια να επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ