Βόκολος: «Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει» (vid)

Βόκολος: «Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει» (vid)

Ο Λεωνίδας Βόκολος έδειξε με δηλώσεις του περήφανος για τη Λαμία τονίζοντας πως οι παίκτες του αρνούνται να χάσουν.

Η Λαμία πήρε ένα σπουδαίο διπλό επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και μάλιστα με ανατροπή (1-3 τελικό σκορ) για τη 2η αγωνιστική των Play-Outs με τον τεχνικό των Φθιωτών, Λεωνίδα Βόκολο να τονίζει με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote πως η ομάδα του αρνείται να χάσει και πως οι παίκτες του έχουν ακόμα έξι αγώνες και θα πρέπει να είναι σοβαροί και να κρατούν το κεφάλι χαμηλά.

Διαβάστε επίσης: O.. σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Ο τεχνικός της Λαμίας ξεκίνησε με τα εξής λόγια: «Πολλά συγχαρητήρια, ήταν παλικαρίσια νίκη με ανατροπή. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο με τις υπεραριθμίες, μετά κλείσαμε τα προβλήματα και στο δεύτερο το πιστέψαμε πολύ. Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει, ακόμη και στο 1-0 πιστέψαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι» και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε ακόμη έξι σημαντικά παιχνίδια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, όχι τις άλλες. Να είμαστε σοβαροί και να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία πλέον είναι στους 23 βαθμούς με τους Λεβαδειακό και Ιωνικό που είναι στις τελευταίες θέσεις να μετρούν 19 και 18 βαθμούς αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ