Μία αγωνιστική που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες

Μία αγωνιστική που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ενδέχεται να φέρει... κοσμογονικές αλλαγές στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος. Ποια η προϋπόθεση...

Σε ένα πρωτάθλημα όπως το φετινό όπου τέσσερις ομάδες βρίσκονται μέσα στο κόλπο του τίτλου, είναι λογικό κάθε αγωνιστική να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και κομβική για τη συνέχεια. Η δεύτερη στροφή των πλέι οφ της Super League όμως, ενδέχεται να οδηγήσει σε μία… κοσμογονική αλλαγή στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ νικήσει την ΑΕΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός κάνει τη δουλειά του κόντρα στον Άρη, τότε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν (εξαιρούνται οι πρώτες αγωνιστικές) θα συμβούν δύο πράγματα. Η Ένωση θα πέσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κι ενώ όλη τη σεζόν «έπαιζε» μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης ενώ οι Πειραιώτες θα βρεθούν πάνω από τους δύο Δικεφάλους και πίσω μόνο από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί φέτος και φυσικά θα αλλάξει τις ισορροπίες ενόψει της συνέχειας. Όχι μόνο σε βαθμολογικό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό, αφού το πλήγμα θα είναι τεράστιο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα η οποία θα έχει μείνει πλέον τρία σερί ματς χωρίς νίκη, για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την ολική ανατροπή στο πρωτάθλημα ενώ ο Ολυμπιακός θα πατήσει ακόμα πιο γερά στα πόδια του, δείχνοντας πως είναι ικανός για όλα.

Σε περίπτωση βέβαια που η ΑΕΚ φύγει με το διπλό από την Τούμπα, το οποίο θα είναι και το πρώτο της φέτος σε ντέρμπι μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά. Αυτό γιατί μετά ακολουθούν τα δύο ματς με Βόλο και Άρη για την Ένωση η οποία θα έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια θα μπορεί να έχει επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος καθώς οι άλλοι τρεις διεκδικητές έχουν παιχνίδια μεταξύ τους.

Με λίγα λόγια, το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας, αναμένεται να είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της ιστορίας και το αποτέλεσμά του δεν θα επηρεάσει μόνο τους δύο αντιπάλους. Λίγες ώρες υπομονή για να μάθουμε τι και πώς…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ