Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Αυτογκόλ… ελπίδας για τους Νικαιώτες

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Αυτογκόλ… ελπίδας για τους Νικαιώτες

Το αυτογκόλ του Καρμόνα ήταν αρκετό ώστε ο Ιωνικός να πάρει νίκη-ανάσα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και να αφήσει μόνο στην τελευταία θέση τον Λεβαδειακό.

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό! Για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νεάπολη χάρη σε ένα αυτογκόλ του Καρμόνα και προσπέρασε τον Λεβαδειακό που έμεινε τελευταίος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο ματς και αφού προειδοποίησε δύο φορές, σκόραρε τελικά στο 10ο λεπτό όταν από γύρισμα του Μύγα ο Καρμόνα στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό και πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να κινδυνέψουν από τους Αρκάδες.

Διαβάστε επίσης: O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Ο Μάντζης είχε μία καλή στιγμή στο 54′ για δεύτερο γκολ ενώ ούτε ο Μάσας στο 75′ κατάφερε να νικήσει τον Τσιφτσή. Ο Αστέρας πίεσε στο τέλος και είχε την ευκαιρία του για την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Ιγκλέσιας από καλή θέση έφυγε έξω.

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μασάς (86’ Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (90’ Μπουενά), Σάκιτς, Φαντινγκά (78’ Σόουζα), Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης (90’ Ελευθεριάδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Τσιφτσής, Ατιένζα, Καστάνο (67’ Ζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Τασουλής, Αλάγκμπε (73΄Ιγκλέσιας), Σανταφέ (67’ Τιλίκα), Α. Ριέρα (54’ Mπαρτόλο), Σίτο (73’ Ντεμιντένκο), Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ