Κρίσιμη μέρα για Κανός και Μπα

Κρίσιμη μέρα για Κανός και Μπα

Σέρτζι Κανός και Ουσεϊνού Μπα αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 2-2 με τον Άρη στο Καραϊσκάκη και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» για τον τίτλο.

Ωστόσο πέρα από την απώλεια των βαθμών, οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα «πονοκέφαλο» και αυτός έχει να κάνει με τα προβλήματα των τραυματισμών που αποκόμισαν από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς οι Σέρτζι Κανός και Ουσεϊνού Μπα.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τα «φιλικά», τον Βερίσιμο και «τον απατεώνα τον Ρώσο»

Αρχικά στο 26′ ο Ισπανός άσος σε μία κόντρα με τον Ντουκουρέ, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έσω πλάγιου, κάτι που πάντως-αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις-θα κρατήσει τον Ισπανό εξτρέμ για το μεγαλύτερο κομμάτι ή και όλα τα υπόλοιπα playoffs.

Όσον αφορά στον Ουσεϊνού Μπα, που επίσης εγκατέλειψε, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό. Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί θλάση ή πρόκειται απλώς για κάποιο τράβηγμα. Ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς πως δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο όπως είναι εύκολο αντιληπτό η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ