«Οι σκάουτερ της ΑΕΚ τσέκαραν τον Μπάρτοζ Σλις της Λέγκια»

«Οι σκάουτερ της ΑΕΚ τσέκαραν τον Μπάρτοζ Σλις της Λέγκια»

Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι άνθρωποι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο παιχνίδι της Λέγκια με την Ράκοβ για να παρακολούθησαν τον Μπάρτοζ Σλις.

Νέο δημοσίευμα στην Πολωνία το οποίο αυτή τη φορά συνδέει την ΑΕΚ με… ματιές για τον 24χρονο Πολωνό χαφ της Λέγκια, Μπάρτος Σλις.

Συγκεκριμένα οι Πολωνοί τονίζουν πως σκάουτερ της Ένωσης βρέθηκαν στο ματς της Λέγκια Βαρσοβίας με τη Ράκοβ και τσέκαραν τον 24χρονο Πολωνό κεντρικό μέσο

Πρόκειται για 24χρονο μέσο που αγωνίζεται στη «Λεγεώνα». Παίζει ως αμυντικό χαφ αλλά και ως κεντρικός μέσος. Φέτος έχει 28 συμμετοχές με την Λέγκια και έχει δώσει μια ασίστ. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα μικρά τμήματα της εθνικής Πολωνίας και σε ένα ματς της ομάδας ανδρών.

«Οι απεσταλμένοι της ΑΕΚ παρακολούθησαν τον Μπάρτοζ Σλισζ», αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα onet.pl.

«Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι το Σάββατο θα ήταν στην πρωτεύουσα α μεγάλος αριθμός σκάουτερ ξένων συλλόγων», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ και εν συνεχεία επισημαίνεται: «Η ΑΕΚ βρέθηκε στο ματς της Λέγκια με τη Ράκοβ για τον Παπανικολάου, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, οι σκάουτερ έδωσαν σημασία και στον Μπάρτος Σλις. Είναι παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Παπανικολάου, είναι λίγο πιο κοντός από τον Έλληνα, λίγους μήνες νεότερος και εκτιμάται στις 300.000. ευρώ λιγότερα (μέσω transfermarkt.de). Η αξία του ανέρχεται σήμερα σε 1,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο με τη Λέγκια ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να τον πουλήσει η Λέγκια».

Και καταλήγοντας γίνεται αναφορά στον Κουχάρσκι. «Στη μεταγραφή μπορεί να βοηθήσει ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ. Στο παρελθόν διετέλεσε αθλητικός διευθυντής των “Στρατιωτικών” και μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Σλισζ εντάχθηκε στη Λέγκια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ