Οι σκέψεις του Ανιγκό για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ανιγκό για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού σκέφτεται να «κατεβάσει» ο Ζοσέ Ανιγκό.

Αλλος ένας τελικός για τον Ολυμπιακό. Με διαφορετικά δεδομένα αυτή τη φορά. Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από το μεγάλο λιμάνι, με τον Ζοσέ Ανιγκό να παίρνει τα… κλειδιά για το αποψινό ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΟΚ.

Απαντες αντιλαμβάνονται το πόσο κρίσιμο είναι το αποψινό ματς με τους «ασπρόμαυρους» για τους πρωταθλητές. Ουσιαστικά, μετά και την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ρίξει μια… ζαριά τίτλου κόντρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης: Γουίζαρντς – Μπακς 128-140: «Τριπλός» Γιάννης και αγκαλιά από την πρωτιά

Στην αποστολή για το ντέρμπι βρίσκεται τόσο ο Χάμες Ροντρίγκες, όσο και ο Ουσεϊνού Μπα. Παράλληλα, ο Γάλλος κόουτς επιστράτευσε και τον Σισέ, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία, Σέρτζι Κανός.

Ο Ζοσέ Ανιγκό καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο και όπως φαίνεται, έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Φαλήρου.

Ουσιαστικά, το ερωτηματικό αναφορικά με την πρώτη 11άδα του Γάλλου τεχνικού είναι στη μεσαία γραμμή. Αν θα ξεκινήσει δηλαδή ο Εμβιλά, που δεν είναι στο 100% ή ένας εκ των Κασάμι-Σαμασέκου.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, με τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ να παίρνουν θέση στην τετράδα της άμυνας. Χουάνγκ και πιθανότατα Εμβιλά θα πάρουν θέση στα χαφ, με τους Μπιέλ και Μασούρα στα άκρα. Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να τοποθετηθεί πίσω από τον προωθημένο Μπακαμπού.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ