Άρης: Αποφασισμένος και με νέα πρόσωπα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Αποφασισμένος και με νέα πρόσωπα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στο «Τριφύλλι» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Τερζής αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα στο σημερινό (19.30) παιχνίδι στο γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με ψυχολογία μετά τον σπουδαίο βαθμό που πήρε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στο σημερινό (19.30) ντέρμπι στο γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, διατηρώντας, πάντως, το σύστημα 4-2-3-1 και έχοντας μοναδικές απουσίες τις «γνωστές» των Λούκας Ρουπ και Μάνου Γκαρθία.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για Μπακαμπού: Καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, πάνω από Μανέ και Σαλάχ!

Ο Καμαρά αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης, αντικαθιστώντας τον Γκρέι. Ακόμα, ο Ετέμπο θα πάρει τη θέση του Ντουκουρέ και θα είναι ο παρτενέρ του Νταρίντα στα αμυντικά χαφ.

Ο Σιαμπάνης είναι πιθανόν να ξεκινήσει κάτω από την εστία, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Αλλαγές και στα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, καθώς ο Οντουμπάζιο θα πάρει τη θέση του Εμπακατά στο δεξί και ο Μαζικού του Πίρσμαν στο αριστερό.

Ο Γκαρσία θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Ιτούρμπε θα αντικαταστήσει τον Χριστουδουλόπουλο στην αριστερή και ο Πάλμα θα παίξει πίσω από τον Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ