Βόλος – ΑΕΚ 0-1: Πέρασε με βόλεϊ από τον Βόλο – Μαρς πέναλτι δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος

Βόλος – ΑΕΚ 0-1: Πέρασε με βόλεϊ από τον Βόλο – Μαρς πέναλτι δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος

Χάρη σε ένα γκολ του Πινέδα η ΑΕΚ πέρασε με 1-0 από τον Βόλο ο οποίος διαμαρτύρεται για πέναλτι σε χέρι του Γαλανόπουλου στο φινάλε του ματς.

Με… συνδρομή Σιδηρόπουλου πέρασε από τον Βόλο η ΑΕΚ! Χάρη σε ένα γκολ του Πινέδα στο πρώτο δεκάλεπτο, η Ένωση επικράτησε με 1-0 και ξέφυγε προσωρινά στο +3 από τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους όμως να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι του Γαλανόπουλου στο φινάλε.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Βόλος ξεκίνησε με τον Κλέιμαν στην εστία, τους Λούνα, Σιέλη, Εσκοβάλ και Άλχο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, Τσοκάνης και Κάτσε ήταν στον άξονα, με τον Γκάγκι μπροστά τους, τους Τάχατο και Ντέλετιτς στις δύο πτέρυγες και τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Για την ΑΕΚ, ο Αθανασιάδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλα και Μοχαμάντι τετράδα στην άμυνα. Γιόνσον και Πινέδα στον άξονα, με τον Ελίασον δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και τον Αραούχο πίσω από τον Λιβάι.

Διαβάστε επίσης: Ο αλγόριθμος μίλησε: Με αυτούς παίζει ο Ολυμπιακός στους «8» της Euroleague- Ποια θα είναι τα άλλα ζευγάρια

Έδιωξε το άγχος ο Πινέδα

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ίδιο. Η ΑΕΚ με την μπάλα στα πόδια και ο Βόλος να περιμένει με διπλή ζώνη άμυνας στο δικό του μισό. Η Ένωση μπήκε με διάθεση να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα και το πέτυχε στο 9’ όταν ο Αραούχο έδωσε με το κεφάλι στον Λιβάι, εκείνος έστρωσε για τον Πινέδα που με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το σκηνικό δεν άλλαξε μετά το γκολ, με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά να μην δημιουργεί εύκολα. Μία κεφαλιά του Βίντα κι ένα μακρινό φάουλ του Λιβάι δεν ανησύχησαν τον Κλέιμαν, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με μόλις τρεις τελικές, όλες για τους «κιτρινόμαυρους».

Καθάρισε ο Σιδηρόπουλος 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του ματς, αν και ο Βόλος έδειχνε πιο απειλητικός. Τις ευκαιρίες όμως τις είχε η ΑΕΚ. Στο 58′ ο Πινέδα από καλή θέση έπιασε σουτ που κόντραρε και πήγε κόρνερ ενώ στο 64′ από λάθος του Τζαβέλλα ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε. Πέντε λεπτά μετά ο Λούνα έκανε μεγάλη γκάφα βγάζοντας τετ α τετ τον Γκαρσία, ο οποίος πέρασε τον Κλέιμαν, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε έξω.

Δύο σουτ από Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς ήταν οι τελευταίες καλές στιγμές στο ματς, με τον Βόλο να ζητά πέναλτι για χέρι του Γαλανόπουλου μέσα στην περιοχή στο 86′. Σιδηρόπουλος και VAR όμως δεν είδαν καμία παράβαση και η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (88′ Μεταξάς), Κάτσε (81′ Καρτάλης), Γκάγκι, Τάχατος (46′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (88′ Μεθκίδα), Οζέγκοβιτς (42′ Φελίπε Πιρές).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Γιόνσον, Ελίασον (90+3′ Σιμάνσκι), Πινέδα (75′ Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (84′ Γαλανόπουλος), Αραούχο (84′ Φερνάντες), Λιβάι Γκαρσία (75′ Τσούμπερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ