Μαλακατές: «Είναι μία ιστορική μέρα, η σημερινή»

Μαλακατές: «Είναι μία ιστορική μέρα, η σημερινή»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκου, Παναγιώτης Μαλακατές, έκανε το δικό του σχόλιο για την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό.

Αφού χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή μέρα, ο Παναγιώτης Μαλακατές τόνισε πως πλέον το όλο εγχείρημα περνάει από τα λόγια στις πράξεις, με μπουλντόζες στο φόντο να καθαρίζουν τον χώρο και οι αρμόδιοι υπουργοί ανακοίνωσαν την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δήλωσε συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι είναι μία μέρα η σημερινή, που όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε με μεγάλη προσμονή. Είναι μία ιστορική μέρα. Φεύγουμε από τα λόγια και περνάμε στις πράξεις. Μιλάμε για πρόδρομες εργασίες, που αποτελούν τον προθάλαμο για να ολοκληρωθεί το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας».

Διαβάστε επίσης: Το έκανε «ξανά» το… θαύμα του ο Μπένετ: Δεν έβαλε elite διαιτητή στο ντέρμπι αιωνίων!

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο εργοτάξιο του Βοτανικού από τους αρμόδιους υπουργούς, Σκυλακάκη και Γεωργιάδη, τον Δήμαχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τους προέδρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

«Σήμερα ξεκινάει το έργο ώστε σε τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ξεκαθάρισε πως «Ένα όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων θα πραγματοποιηθεί βάσει χρονοδιαγράμματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ