Στην Πολωνία δε θέλουν να τον… βλέπουν και ο Μπένετ τον όρισε στο ΑΕΚ – Άρης!

Στην Πολωνία δε θέλουν να τον… βλέπουν και ο Μπένετ τον όρισε στο ΑΕΚ – Άρης!

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις από τον Στιβ Μπένετ.

Η μία πρόκληση διαδέχεται την άλλη από τον Στιβ Μπένετ! Δεν είναι μόνο ο Κροάτης (πρώτης κατηγορίας και όχι elite) που στέλνει στη Λεωφόρο και το ντέρμπι αιωνίων. Είναι και ο διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης. Μιας αναμέτρησης που θα κρίνει πολλά στη μάχη για το εφετινό πρωτάθλημα.

Ποιον όρισε να διευθύνει το ματς της Αγιά Σοφιάς ο Αγγλος αρχιδιαιτητής; Τον Πάβελ Ρατσκόφσκι. Εναν διαιτητή πρώτης κατηγορίας, που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τις αποφάσεις του στην Πολωνία.

Διαβάστε επίσης: Ο Πινέδα είναι η χαρά του κάθε προπονητή

«Κόκκινο πανί» αποτελεί  για την Λεχ Πόζναν ο 39χρονος, μετά και την διαιτησία του στο ισόπαλο ματς κόντρα στην Πογκόν (2-2).

Στην Πολωνία τον «κρέμασαν» στα… μανταλάκια για τα πολλά λάθη του, αλλά ο Στιβ Μπένετ θεώρησε σωστό να τον «στείλει» στον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, διηύθυνε πέρυσι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0 και προ διετίας το Ολυμπιακός-ΠΑΣ 3-1 στο Κύπελλο. Βοηθοί του 39χρονου ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέκα, Άνταμ Κούπσικ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Κριστόφ Γιάκουμπικ, με τον Μπουξμπάουμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ