Έπος: Ο Καραπαπάς σχολίασε με… φρυγανιές Elite τον ορισμό του Ντελ Θέρο Γκράντε (pic)

Έπος: Ο Καραπαπάς σχολίασε με… φρυγανιές Elite τον ορισμό του Ντελ Θέρο Γκράντε (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς με ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο στα social media αναφέρθηκε στην ξαφνική αλλαγή του διαιτητή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από την ΕΠΟ

H απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει αρχικά τον Κροάτη Γιόβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία και η ΚΕΔ να τα γυρίσουν και να αλλάξει ο ρέφερι του ντέρμπι «αιωνίων».

Συγκεκριμένα, ο Γιόβιτς δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού και ξαφνικά… προέκυψε ο Ισπανός Elite ρέφερι, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε από την ΕΠΟ, που μέσα σε λίγες ώρες τα μάζεψε σχετικά με τον διαιτητή που θα σφύριζε στη Λεωφόρο.

Ο ορισμός του Ντελ Θέρο Γκράντε και η ξαφνική αλλαγή του διαιτητή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από την ΕΠΟ προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία με… φρυγανιές μάρκας Elite και το σχόλιο του «ήταν πίσω από το ράφι που κοίταζαν οι στημένοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντελ Θέρο Γκράντε είχε σφυρίξει για πρώτη και τελευταία φορά στη χώρα μας πάλι στη Λεωφόρο, πριν από 2,5 χρόνια, και συγκεκριμένα το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3 στις 7 Νοεμβρίου του 2021. Έχει διευθύνει, ωστόσο, αρκετές φορές αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αλλά και της Εθνικής μας.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ