Θύρα 7: «Την Κυριακή στις 18:00 όλοι στον Ρέντη» (pic)

Θύρα 7: «Την Κυριακή στις 18:00 όλοι στον Ρέντη» (pic)

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα εμψυχώσουν τους παίκτες του Ανιγκό και θα συνοδέψουν την αποστολή - «Αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς».

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (9/4, 21:00) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με την Θύρα 7 να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με ανάρτηση τους στα social media καλούν τους συνοπαδούς τους να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή στις 18:00 στον Ρέντη για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: Playoffs: Γιατί ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοιτάζουν στον πλαϊνό καθρέφτη και δικαίως ανησυχούν για τον Ολυμπιακό

«Την Κυριακή στις 18:00, όλοι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Να μην λείπει κανείς. Αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς. Θα συνοδέψουμε την ομάδα να πάει να πάρει τη μεγάλη νίκη μέσα στους ρουφιάνους», αναφέρει η Θύρα 7 στα social media.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με την παρουσία τους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα αποδείξουν έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ζοζέ Ανιγκό, ενώ όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, θα συνοδέψουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή προς τη Λεωφόρο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ