Εστιάζει στο ψυχολογικό κομμάτι ο Λουτσέσκου

Εστιάζει στο ψυχολογικό κομμάτι ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να ανασηκώσει το ηθικό των παικτών του μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να αφήσει πίσω του ο ΠΑΟΚ το ντεφορμάρισμα.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω του τα κακά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων και να επιστρέψει στις νίκες, στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο στην 4η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πέρα από το τακτικό κομμάτι, στο οποίο προσανατολίζεται σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του «δικεφάλου» επιχειρώντας να φρεσκάρει την ομάδα του για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας στην Τούμπα, έχει ενισχύσει αρκετά και το ψυχολογικό.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος ή δεύτερος ο Ολυμπιακός – Τα σενάρια πριν την τελευταία αγωνιστική

Αυτό που θέλει ο Ρουμάνος είναι οι παίκτες του να ξεχάσουν τις ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακός τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και να αντιμετωπίσουν τη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία και νοοτροπία.

Στα αγωνιστικά, όπως φαίνεται ο Λουτσέσκου σκέφτεται σίγουρα αλλαγές στην επίθεση, με τον Ελ Καντουρί και τον Νάρει να παίρνουν θέση στην ενδεκάδα σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε στο «Γ. Καρααϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ