Παναθηναϊκός: Μέσα Μπρινιόλι και Κώτσιρας για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Μέσα Μπρινιόλι και Κώτσιρας για το ντέρμπι

Οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιάννης Κώτσιρας συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (09/04) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (09/04, 21:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Διαβάστε επίσης: Φιλαδέλφεια, Καραϊσκάκη… Λεωφόρος!

Από το μέτωπο των απουσιών, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, όπως είχε κάνει μία μέρα νωρίτερα και ο Γιάννης Κώτσιρας, με αποτέλεσμα, αμφότεροι να συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή. Η συμμετοχή του Ιταλού τερματοφύλακα ωστόσο δεν θεωρείται σίγουρη.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε λόγω ίωσης ο Αργύρης Καμπετσής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ