Οι σκέψεις του Ανιγκό για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Οι σκέψεις του Ανιγκό για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Ποιους ετοιμάζει ο Ζοζέ Ανιγκό για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η τέταρτη… στροφή των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος φέρνει τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τον Παναθηναϊκό (21:00) και με θετικό αποτέλεσμα μπαίνουν ακόμα πιο δυνατά στη μάχη του τίτλου.

Μετά και την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ψυχολογία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο βρίσκεται στα ύψη. Ο Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέλει να φωνάξει και πάλι παρών στη μάχη για την εφετινή κούπα της Super League.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Γιάννης δε θέλει να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του NBA…

Ο Ζοζέ Ανιγκό καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο και όπως φαίνεται, έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Επί της ουσίας, ο Γάλλος τεχνικός… πονοκεφαλιάζει για τρεις θέσεις. Σε σχέση με το ματς της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ανιγκό, προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές.

Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην εντεκάδα του αποψινού ντέρμπι είναι οι Σισέ, Χάμες Ροντρίγκες και Μασούρας. Μετά από πολύ καιρό, ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι πιθανό να βρεθεί στο ερυθρόλευκο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, ο Ανιγκό σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού τόσο στον Κολομβιανό άσο, όσο και στον Ελληνα μεσοεπιθετικό. Ο Χάμες επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ενώ ο 29χρονος προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, με τους Ροντινέι, Σισέ ή Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ να παίρνουν θέση στην τετράδα της άμυνας. Εμβιλά και Χουάνγκ θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τους Φορτούνη και Μασούρα ή Μπιελ στα άκρα. Χάμες Ροντρίγκες και Ματιέ Βαλμπουενά διεκδικούν μια θέση πίσω από τον προωθημένο Μπακαμπού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ