Ετέμπο: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Ετέμπο: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Πίτερ Ετέμπο στάθηκε με δηλώσεις του στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ και την βελτίωση που πρέπει να υπάρχει.

Ο Νιγηριανός μέσος του Άρη, Πίτερ Ετέμπο παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA, στις οποίες στάθηκε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Άρης για να έχει μία καλή συνέχεια στα playoffs, αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Βασίλη Σπανούλη: «Με την Ολυμπία Χοψονίδου δεν ξέρω, την ακουμπάς και…»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός μέσος των «Κιτρινόμαυρων»:

«Ξέρουμε όλοι στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ασφαλώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ήττα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κατά πόσο επηρεάστηκαν: «Πράγματι, δεν μας έκανε καλό το προηγούμενο αποτέλεσμα, ενώ ακολούθησε έντονη κριτική. Έτσι, όμως, είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε επαγγελματίες και τα γνωρίζουμε αυτά. Δεν τελείωσε, όμως, κάτι σε εκείνο το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε και απέναντι στην ΑΕΚ να προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την νοοτροπία του Άρη στο σημερινό ντέρμπι: «Ξέρουμε όλοι μας καλά τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής και το επιτελείο μας έχουν ετοιμάσει γι’ αυτό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι το αποκορύφωμα του πρωταθλήματος, όλη η Ελλάδα αυτά βλέπει και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την κακή αμυντική λειτουργία του Άρη στα playoffs o Ετέμπο ανέφερε: «Δεν υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι δεχόμαστε γκολ σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό, γιατί γκολ δεχόμασταν και πριν, στην κανονική περίοδο. Το θέμα είναι πώς αντιδρούμε πνευματικά από τη στιγμή που δεχόμαστε το γκολ. Εγώ και οι συμπαίκτες μου τα έχουμε όλα αυτά υπόψη μας και θέλουμε να αρχίσουμε να το αλλάζουμε από τον αγώνα με την ΑΕΚ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ