Λουτσέσκου: «Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο

Λουτσέσκου: «Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο

Όλα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Βόλου.

Σημειώνοντας και τα τέσσερα τέρματα του στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 επί του Βόλου στην Τούμπα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των playoff της Superleague.

Μετά το τελικό σφύριγμα ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και από το γεγονός πως οι παίκτες του δεν έριξαν «στροφές» στην επανάληψη παρά το ευρύ τους προβάδισμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Άρης 3-1: Αποστολή εξετελέσθη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού: 

Για την αντίδραση και τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε καλά με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, βάλαμε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν σταματήσαμε, προσπαθήσαμε έχοντας ευκαιρίες, χάσαμε λίγη επιθετικότητα και συγκέντρωση δεδομένου του αποτελέσματος, κάνοντας δύο λάθη που μας κόστισαν τα δύο γκολ του Βόλου»

Για το αν το αποτέλεσμα και η εμφάνιση είναι ικανά να επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση: «Όταν κερδίζεις με καλό ποδόσφαιρο είσαι ικανοποιημένος, είναι προφανές, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και χάνεις είσαι σε εισαγωγικά χαζός. Περιμένουμε αύριο να έχουν καλή διάθεση οι παίκτες δεδομένης της εμφάνισης και του αποτελέσματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ