Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Σάρλια, αποφόρτιση για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Σάρλια, αποφόρτιση για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προπονείται με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (23/4), προσπαθώντας να επουλώσει τις... πληγές του.

Μετά τη διακοπή λόγω Πάσχα, τα playoffs της Superleague συνεχίζονται και ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (23/4).

Μπορεί να απομένουν 9 μέρες μέχρι το ντέρμπι, αλλά οι ομάδες δεν σταματούν να προπονούνται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ξεκουράσουν και να φορμάρουν παίκτες με αυξημένη αγωνιστική επιβάρυνση.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης για την κακοποίηση από τον Κλέιμαν: «Παραμέρισε το εσώρουχο μου και…»

Στο μοτίβο αυτό εξελίχθηκε και η σημερινή (12/4) προπόνηση των πράσινων, με τους παίκτες να προπονούνται πάνω στην κυκλοφορία και να τελειώνουν με ένα εσωτερικό διπλό.

Όσον αφορά την κατάσταση μεμονωμένων παικτών, ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ακολούθησε θεραπεία λόγω της κάκωσης που… κληρονόμησε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης κρίθηκε απαραίτητο να αποφορτιστεί καθώς έχει επιβαρυνθεί αρκετά στα τελευταία ματς σε κάποια από τα οποία έπαιζε με ένεση λόγω ενοχλήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ