Ελ Καντουρί: «Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ αυτό που ήμουν στην Ιταλία…»

Ελ Καντουρί: «Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ αυτό που ήμουν στην Ιταλία…»

Ο Μαροκινός του ΠΑΟΚ τόνισε με δηλώσεις του σε Μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας μεταξύ άλλων, πως στη χώρα μας ποτέ δεν είδαν τον Ελ Καντουρί της... Serie A.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε Μέσο ενημέρωσης της Ιταλίας όπου αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα. Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τους τραυματισμούς του, τον «δικέφαλο του Βορρά» ενώ τόνισε πως ίσως η Ελλάδα ποτέ να μην είδε αυτά που έδειχνε όταν αγωνίζονταν στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει σίγουρα την αναμέτρηση με τη Σεβίλλη ο Ράσφορντ (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαροκινού στο SportItalia: 

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στον ΠΑΟΚ. Είναι η έκτη μου σεζόν. Σε συλλογικό επίπεδο, ήταν πολύ καλά χρόνια. Κατακτήσαμε τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν είμαστε ακόμα στην προσπάθειά μας για τον τίτλο και θα παίξουμε στον τελικό του κυπέλλου. Προσωπικά, όμως, είχα πολλά σωματικά προβλήματα, που δεν είχα ποτέ πριν. Αλλά αυτό συμβαίνει, κάθε φορά που επιστρέφω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Δίχως όλα αυτά τα προβλήματα, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον Ελ Καντουρί, που ήταν εκεί, στην Ιταλία…»

Όσο για το συμβόλαιό του, είπε: «Το συμβόλαιό μου λήγει και μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον σύλλογο. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είχα έναν μυϊκό τραυματισμό στην αρχή. Μετά επέστρεψα και ένιωθα καλά. Στον πρώτο αγώνα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είχα κάταγμα στη φτέρνα μου. Έμεινα εκτός για δέκα εβδομάδες… Τώρα σκέφτομαι πάνω απ’ όλα να παίξω. Μετά θα σκεφτούμε το συμβόλαιο στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να μπορώ να παίξω και να κερδίσω τίτλους. Θα ήταν υπέροχο να το καταφέρουμε, όπως το κάναμε τη σεζόν 2018-19».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ