Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό (pics)

Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό (pics)

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό. Το μήνυμα που έστειλε ο 31χρονος.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση του συμβολαίου του Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να αποτελεί παρελθόν μετά από 7 μήνες στο λιμάνι.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας πέντε γκολ και έξι ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι ο διεθνής με την εθνική Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα είναι για πάντα κομμάτι του συλλόγου, ενώ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε στην ομάδα.

Από την άλλη ο ίδιος ο Χάμες με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο», τονίζοντας πως «θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάμες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν εκτός αποστολής, ενώ ουσιαστικά η τελευταία του παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Και το μήνυμα που έστειλε ο Κολομβιανός:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και βαδίζουμε σε χωριστούς δρόμους, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και του μεγάλου Λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ