Ναυάγιο στις επαφές με Βέμερ, -6 και κίνδυνος υποβιβασμού

Ναυάγιο στις επαφές με Βέμερ, -6 και κίνδυνος υποβιβασμού

Ατελείωτο θρίλερ με τον Γενς Βέμερ. Οι επαφές του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Γερμανού δεν έφεραν αποτέλεσμα και ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο μιας εβδομάδα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Τα… κανονάκια για τον Παναθηναϊκό τελειώνουν. Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και την δικαίωση του Γενς Βέμερ, η πλευρά του Παναθηναϊκού ξεκίνησε επαφές και διαπραγματεύσεις για να βρεθεί λύση με τον Γερμανό, να του δώσει κάποια χρήματα σήμερα και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Παναθηναϊκός και Βέμερ για ακόμα μια φορά δεν τα βρήκαν και από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό σήμερα, τότε το -6 πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Και πλέον απομένει… ένα ακόμα για να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, εκτός αν ο Αλαφούζος πληρώσει τον Γερμανό και τελειώσει μια και καλή την υπόθεση.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιβληθεί νέο -3 στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή (ή Δευτέρα 7 Μαΐου λόγω Πρωτομαγιάς) για να πληρώσει και να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Αν δεν το κάνει και επικυρωθεί και τρίτο -3, τότε υποβιβάζεται αυτόματα η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ