Σπόραρ: «Δουλειά μου είναι να σκοράρω, σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα»

Σπόραρ: «Δουλειά μου είναι να σκοράρω, σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα»

Απόλυτα συγκεντρωμένος στη «μάχη» του πρωταθλήματος δηλώνει ο Αντραρ Σπόραρ.

Μόνο το πρωτάθλημα βρίσκεται στο μυαλό του Αντραρ Σπόραρ…

Ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στη Livesport, μιλώντας για την «μάχη» του τίτλου, αλλά και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Νομίζοντας ότι είσαι στο επίκεντρο του ερυθρόλευκου κόσμου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα τον Παναθηναϊκό να νικήσει τον Ολυμπιακό! Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αν και σε κάθε παιχνίδι το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Γιατί αν ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τους στόχους του, δεν θα έχει τόση σημασία ποιος χρίστηκε σκόρερ και ποιος όχι.

Αναμφίβολα το συναίσθημα του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό. Είμαι ευλογημένος που το έχω ζήσει δύο φορές στην Λεωφόρο, ελπίζω να πετύχω κι άλλο γκολ σε αυτό το ντέρμπι! Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου.

Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα με τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος περιμένει πολλά περισσότερα από μένα και εγώ θέλω να βοηθήσω πολύ περισσότερο. Έχω μια δουλειά να κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερα στην συνέχεια.

Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει τέσσερις φορές φέτος, οπότε γνωριζόμαστε καλά. Ο δικός μας στόχος είναι η νίκη, να πάμε εκεί να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Συνεχίζουμε μέχρι να στεφθούμε πρωταθλητές, δεν σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ