Άρης: Ο Καμαρά και τα ερωτηματικά

Άρης: Ο Καμαρά και τα ερωτηματικά

Ο Μαυριτανός επιθετικός εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα (23/4) με τον Βόλο, ενώ ο Τερζής δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το σύστημα και συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Τόλης Τερζής μπορεί να υπολογίζει την πολύ σημαντική επιστροφή του Αμπαμπακάρ Καμαρά, ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου (23/4) εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Βόλο. Ο Μαυριτανός φορ εξέτισε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ τη μια αγωνιστική της ποινής του και αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του Άρη συνεχίζει τις δοκιμές του, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα και για το σύστημα. Αν επιλέξει 4-3-3, τότε θα παραμείνει στην ενδεκάδα ο Καμάτσο, παρά την επιστροφή του Καμαρά και μαζί με τον Μαυριτανό και τον Ιτούρμπε θα είναι η τριάδα στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Στα… σχοινιά οι Γουόριορς – Διπλασίασαν τις νίκες τους οι Σίξερς (vids)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Πάλμα θα «μετατοπιστεί» στον άξονα και θα αγωνιστεί στα χαφ, δίπλα στους Νταρίντα και Ετέμπο. Αν ο προπονητής του Άρη παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1, τότε οι Ιτούρμπε και Πάλμα θα αγωνιστούν στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής και ο Νταρίντα πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ