Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μπακαμπού (pic)

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μπακαμπού (pic)

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού γίνεται σήμερα 32 ετών και ο Ολυμπιακός με ποστάρισμα στα social media, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, το πρώτο κανόνι της Super League, κλέινει σήμερα 32 χρόνια ζωής και ο Ολυμπιακός του ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από τα social media.

O επιθετικός που ήρθε τον Σεπτέμβρη στο Λιμάνι και ενώ δεν πήρε κατευθείαν θέση βασικού, έχει καταφέρει να αποδείξει πως έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό και θυμίζει σε όλους, τον παίκτη που θαυμάσαμε στη Βιγιαρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA ερευνά το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, γεννημένος στο Βιτρί-συρ-Σεν της Γαλλίας, έχει προλάβει από τη μέρα που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα», να σημειώσει σε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, 15 γκολ και να κάνει 2 ασίστ, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας σε 40 συμμετοχές, έχει βρει 14 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο 32χρονος πλέον Μπακαμπού, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά ως το τέλος της σεζόν 24/25 και δείχνει πως θα είναι σε θέση να συνεισφέρει στο σκοράρισμα του Ολυμπιακού και τα επόμενα χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ