Αυτοί σφυρίζουν στα ντέρμπι σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

Αυτοί σφυρίζουν στα ντέρμπι σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

Ποιους όρισε η ΚΕΔ στα ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό...

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 5η αγωνιστική των play off της Super League, αλλά και για την 4η των play out, με τον Στιβ Μπένετ φέρνει δύο Elite διαιτητές για τα ντέρμπι σε Καραϊσκάκη και Τούμπα.

Μετά από ένα… ολόκληρο πρωτάθλημα λοιπόν, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του όρισαν στα δύο κρίσιμα ματς της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό ρέφερι από την κορυφαία κατηγορία της UEFA, όπως ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό όλες οι ομάδες.

Στο Φάληρο λοιπόν θα σφυρίξει ο Ιταλός, Νταβίντε Μάσα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλέσιο Μπέρτι, Φιλίπο Μπερτσιόλι και 4ος τον Βασίλη Φωτιά, ενώ στο VAR θα είναι ο Μάρκο Πιτσινίνι και ο Πολυχρόνης Κωστάρας.

Όσον αφορά το άλλο μεγάλο ματς στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα είναι διαιτητής ο Γερμανός Elite, Ντάνιελ Σίμπερτ, με βοηθούς τους επίσης Γερμανούς Γιαν Σίντελ, Ράφαελ Φόλτιν, 4ο τον Τάσο Σιδηρόπουλο και στο VAR τους Σάσα Στέγκεμαν και Θεόφιλο Μωϋσιάδη.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη θα σφυρίξει Έλληνας και συγκεκριμένα ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Μεϊντάνα-Φωτόπουλο, VAR τον Ζαμπάλα και 4ο τον Περράκη.

Όσον αφορά τα ματς των play out, στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό ορίστηκε ο Μανούχος (VAR ο Παπαπέτρου), ενώ στο ΟΦΗ-Αστέρας θα σφυρίξει ο Πολυχρόνης (VAR ο Γκάμαρης), στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός ο Κατοίκος (VAR ο Διαμαντόπουλος) και στο Λαμία-Ατρόμητος ο (διεθνής) Παπαδόπουλος (VAR ο Τσακαλίδης).

Οι ορισμοί της ΚΕΔ:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ